Κλασική κιθάρα

Τα μαθήματα της κλασικής κιθάρας είναι ατομικά και διδάσκονται από έμπειρους  και διπλωματούχους καθηγητές συνδυάζοντας την άριστη γνώση με τον ενθουσιασμό και την αγάπη γι αυτο που κάνουν.

Ολοκληρώνοντας οι μαθητές  τον κύκλο σπουδών τους έχουν το δικαίωμα μετά από εξετάσεις να αποκτήσουν πτυχίο ή δίπλωμα αναγνωρισμένο από το κράτος αφού έχουν παρακολουθήσει τα υποχρεωτικά θεωρητικά τους μαθήματα.Εκτός από το πρόγραμμα του Υπουργείου πολιτισμού  δινεται η δυνατότητα στο σπουδαστή να ασχοληθεί με την κιθάρα  ερασιτεχνικά με ρεπερτόριο της επιλογής του.

Κλασική κιθάρα μπορούν να ξεκινήσουν παιδιά από 5 ετών (με τη βοήθεια καθηγητών με ειδικότητα τις μικρές ηλικίες) έφηβοι και ενήλικες. Συνολικά η φοίτηση της κλασικής κιθάρας με βάση το Υπουργείο Πολιτισμού είναι 11 έτη. Ο σπουδαστής  μπορεί, εφόσον οι δυνατότητες και οι γνώσεις του το επιτρέπουν, μέσω των κατατακτηρίων εξετάσεων να περάσει σε μεγαλύτερη τάξη και να μειώσει το συνολικό χρόνο φοίτησης. Οι μαθητές  λαμβάνουν μέρος σε  συναυλίες κλασικού ρεπερτορίου σε μεγάλα θέατρα καθώς επίσης και σε διαγωνισμούς αποκτώντας σπουδαίες διακρίσεις και βραβεία.

Για τα δίδακτρα ενημερωθείτε από εδώ