Μπουζούκι

Στο τμήμα αυτό οι μαθητές διδάσκονται τα όργανο της αρεσκείας τους από έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές. Τα μαθήματα είναι εβδομαδιαία , ατομικά και διαρκούν είτε 40 είτε 60 λεπτά.

Οι καθηγητές μας έχοντας την απαραίτητη παιδαγωγική και καλλιτεχνική γνώση βοηθούν το σπουδαστή να ενδυναμώσει τη δεξιοτεχνία του και να καλλιεργήσει την έμφυτη μουσικότητα του.Τέλος οι σπουδαστές υπό την επίβλεψη των καθηγητών τους συμμετέχουν στα μουσικά σύνολα του ωδείου μας ( γκρουπ), και καθοδηγούνται στα πρώτα βήματά τους στην σκηνή.

Τα έτη φοίτησης εξαρτώνται από τις δυνατότητες και την εξέλιξη κάθε μαθητή.Στα μοντέρνα όργανα ο σπουδαστής είναι συνήθως έτοιμος στα 7 χρόνια να αποκτήσει κάποιον τίτλο σπουδών, έχοντας συμπληρώσει την απαιτούμενη ύλη και κατόπιν εξετάσεων. Πρέπει ωστόσο να διευκρινίσουμε, ότι τα έτη φοίτησης δεν είναι δεσμευτικά για τον σπουδαστή που έχει μεγάλη πρόοδο και εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς, αφού έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει μεγαλύτερη τάξη λαμβάνοντας μέρος στις κατατακτήριες εξετάσεις.

Για τα δίδακτρα ενημερωθείτε από εδώ